Assortiment en prijslijst

 

loender bier

In de molen verkrijgbaar voor 2,20 per fles.

img_2277

NU verkrijgbaar:

Om geld bijeen te brengen voor het onderhoud van Molen De Hoop en de andere 22 molens in beheer van Utrechts Landschap is er dit najaar weer heerlijke molenspeculaas bij ons te koop.

Het zijn lekkere speculaasproducten in een aantrekkelijke verpakking. Bakkerij Abrona in De Meern, waar mensen werken met een verstandelijke beperking, bakt de molenspeculaas. De koekjes en taartjes worden bereid met echte molenbloem.

  • Speculaaspop ad 240 gram in een luxe geschenkdoos  € 4,25 per stuk
  • Gevulde speculaastaart ad 450 gram  € 6,95 per stuk
  • Zakje speculaaskoekjes ad 240 gram € 3,95 per stuk

Grotere aantallen van deze producten zijn tot 15 november te bestellen via www.molenloenen.nl. Vanwege het goede doel is er geen kwantumkorting mogelijk.

Met de aanschaf van deze lekkere speculaas helpt u ons deze historische korenmolen te behouden! Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!

 

 

Natuurtarwe/Molenbloem 1000gr 2,10
Natuurtarwe/Molenbloem 2500gr 4,30
Natuurvolkeren Tarwemeel 2500gr 4,10
Natuur Zeeuws Tarwebloem 1000gr 3,95
Vijfgranenmeel 1000gr 2,10
Vijfgranenmeel 2500gr 4,75
Natuurspeltmeel 1000gr 3,45
Natuurspeltmeel 2500gr 8,45
Natuurwoudkorenmeel 1000gr 3,75
Roggemeel 1000gr 1,85
Pannenkoekenmeel 500gr 1,20
Geschenkverpakking zakje 1,00
Cakemix 500gr 1,90
Kokoskoekmix 350gr 1,85
Kruidkoekmix 650gr 2,85
Molenkoekmix 500gr 2,00

prijswijzigingen/fouten voorbehouden

 

Heb je wat betreft meelproducten speciale wensen? Laat het ons weten via het contactformulier of mail naar molenloenen@gmail.com
Andere producten als hierboven vermeld of andere verpakkingen zijn wellicht mogelijk.
Een beller is sneller:   Jacob Vedder:  0294-237564

 

 

IMG_0200
Op de zaterdagmorgen in de molen: de geur van vers gebakken brood.

 

IMG_0201 IMG_0203 IMG_0202

 

Ons assortiment is uitgebreid.
Van het Utrechts Landschap hebben wij diverse artikelen in de winkel w.o. wandelroutes en diverse boeken.

 

 

 

 

 

Comments are closed.